احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

المشاط: آتش‌ بس در یمن تقریبا ملغی شده است

خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) به نقل از المشاط گزارش داد، لغو پیاپی پروازها از فرودگاه صنعاء توسط ائتلاف سعودی باعث شده است که آتش‌بس تقریبا از بین برود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن شامگاه امروز شنبه به شدت از لغو پروازهای یمن توسط ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی انتقاد کرد.

خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) به نقل از المشاط گزارش داد، لغو پیاپی پروازها از فرودگاه صنعاء توسط ائتلاف سعودی باعث شده است که آتش‌بس تقریبا از بین برود.

وی تصریح کرد، لغو مکرر پروازها همچنین باعث می‌شود که شهروندان از این آتش‌بس محروم شوند. این مقام یمنی در دیدار با «عبدالوهاب الدر» وزیر حمل و نقل این کشور، بر بازگشایی مسیرها در استان تعز و سایر استانها تأکید کرد.

در این دیدار همچنین به قتل، غارت و تجاوز به مسافران توسط ائتلاف متجاوز سعودی پرداخته شد. الدره هم گفت که بازگشایی مسیرهای اصلی، باعث خوشحالی مردم و کاهش درد و رنج آنان خواهد شد.

 در همین ارتباط، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره‌کننده صنعاء، شامگاه پنجشنبه گذشته، بیانیه‌ای در ارتباط با تمدید آتش‌بس در یمن صادر کرد.

محمد عبدالسلام اعلام کرد: «پس از بحث و بررسی‌های طولانی‌ با سازمان ملل و دیگر طرف‌ها و ارسال پیامی از طرف سازمان ملل برای رئیس شورای عالی سیاسی [یمن]، پذیرش تمدید آتش‌بس بنابر انگیزه‌های انسانی امکان پذیر شد».

عربستان سعودی به همراه امارات و چند کشور عربی و با حمایت آمریکا و کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی از فروردین ۱۳۹۴ جنگ همه جانبه‌ای علیه ملت یمن آغاز کردند، ولی هنوز نتوانسته‌اند اهداف خود را محقق کنند./فارس

ارسال نظر